Wie ben ik

Ik ben Carla Elizen, moeder van twee, ondertussen volwassen kinderen, waar ik heel erg van geniet. Ik ben kinderverpleegkundige van huis uit. Ik heb jaren lang met veel plezier op de kinderafdeling gewerkt. Nu werk ik part-time nog steeds als zodanig in de kinderthuiszorg. In 2009 heb ik de opleiding voor NEI-therapeute gedaan, bij het Orin-instituut van Wilma Klein te Eemnes. Dit is me zo goed bevallen, dat ik hier graag mee verder wilde. Ik heb gemerkt dat hier mijn passie ligt. Zodoende ben ik mijn eigen NEI-praktijk gestart. Elke keer opnieuw ben ik dankbaar en blij dat ik dit mag doen en voor wat er uit mag komen voor mijn clienten en wat het hen brengt.

Daarnaast heb ik Reiki, de Herverbindingsenergie en een basiscursus Psych-K gedaan. Ook een cursus MIR-methode, waarvan ik heb gemerkt dat het een hele mooie aanvulling op de NEI is. MIR staat voor Mentale Intuitieve Reset en ook hierbij wordt met spiertesten gewerkt. Bijzonder hiervan is dat je er zelf zoveel mee kunt doen.

In 2015 heb ik een opleiding tot Nieuwetijds Kindercoach afgerond. Hiermee bied ik kind en ouders helderheid en inzicht in met name problematiek van hooggevoeligheid en overprikkeling.

Carla Elizen