Wat is NEI

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzonder snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen.

Ik maak gebruik van de O-ring spiertest en op die manier communiceer ik met het onbewuste.

Het onbewuste bevat al die ervaringen die je ooit hebt mee gemaakt en die opgeslagen zijn in je cellen. Daar maak ik opnieuw contact mee en dat onbewustzijn geeft als het ware de antwoorden. Non-verbale testjes laten zien dat het onbeinvloedbaar is, dat het jouw waarheid is op dat moment.

Het is her- en erkennen van emoties, gemiste basisbehoeftes en belemmerende overtuigingen die hiermee te maken hebben en deze vanuit liefde voor jezelf loslaten. Op weg naar heling, meer genieten en ontspannen zijn, in het vertrouwen dat het universum jou geeft wat je nodig hebt. Iedereen volgt zijn eigen unieke pad. Je hoeft het niet in één keer uit te vinden. Langzamerhand kom je steeds dichter bij je eigen ware kleuren.

De NEI-methode is ontwikkeld door Scott Walker uit Amerika, onder de naam Neuro Emotional Technics NET. Roy Martina heeft het in Nederland geintroduceerd onder de naam NEI. Wilma Klein van het opleidingsinstituut Orin, heeft het verder ontwikkeld met de KinderNEI, de NEI voor het ongeboren kind en de Spirituele NEI. Deze heb ik mij, tijdens de opleiding bij haar, eigen gemaakt.

Het hoe en wat van de NEI-methode heb ik per onderdeel beschreven; voor meer informatie hierover, klik op een item links in het menu.

foto